HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szószok > Rebarbaraszósz
| Többi

Rebarbaraszósz recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

személyenként:
2 szál rebarbara
1 tojás
ízlés szerint cukor


A recept elkészítése


A rebarbarát meghámozzuk, megmossuk, és kevés cukros vízben megpároljuk. Leszűrjük, lehűtjük.
A tojások sárgáját cukorral habosra keverjük, fehérjét kemény habbá verjük. A kikevert tojássárgájába tesszük a lecsepegtetett rebarbarát. Ha nem elég édes, még teszünk hozzá cukrot. Lágyan belekeverjük a tojáshabot, és rántott húshoz, sültekhez azonnal tálaljuk, mert gyorsan összeesik. Meggyből és egresből is készíthető.

Feltöltötte: csilla

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , klasszikus ételek , ebéd-vacsora otthonra , vasárnapi ebédek , olcsó ételek , pofonegyszerű ételek , 30 perc , mártások, szószok

vissza az előző oldalra