HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Belsőségek > Resztelt máj
| Többi

Resztelt máj recept

Elkészítési idő: 60 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

80 dkg sertésmáj
1 nagy fej vöröshagyma
3 evőkanál olaj
1 csapott evőkanál pirospaprika
1 teáskanál majoránna


A recept elkészítése

A sertésmájat megmossuk, konyhai papírtörlővel szárazra töröljük, és vékony csíkokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, és vékonyan felszeleteljük.

Nagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és halvány sárgára pirítjuk benne a hagymát. Hozzáadjuk a májat, és állandó forgatás, keverés mellett 1-2 percig pirítjuk. Pirítás közben megszórjuk a pirospaprikával, a majoránnával, őrölt borssal, és kevergetve készre pirítjuk, megsózzuk. Azonnal tálaljuk. (A fele mennyiséget félretesszük a májpástétomhoz.) Sós vízben főtt burgonya illik hozzá.

Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: 50 perc múlva
1 adag: 313 kcal

Feltöltötte: georgina

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

magyar ételek , belsőségek , magyaros ételek , klasszikus ételek , házias ételek , ebéd-vacsora otthonra , kiadós ételek , egyszerű ételek , 60 perc , főételek

vissza az előző oldalra