HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Belsőségek > Resztelt máj
| Többi

Resztelt máj recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

Gschnätzleti Leberä


A recept elkészítése

1-2 evőkanál olaj vagy zsír : felmelegíteni
30 – 40 dkg máj : felaprítani, a forró zsiradékon megpirítani, majd kivenni
1 hagyma : felaprítani, majd az olajban megpirítani
1- 1 ½ dl erőleves : ráönteni a pirított hagymára
kis citromlé vagy ecet : ízesíteni
kevés sóval, borssal : fűszerezni , majd visszatenni bele a májat, kicsit párolni és rögtön lehet tálalni

Feltöltötte: loren

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

svájci ételek , belsőségek , házias ételek , ebéd-vacsora otthonra , kiadós ételek , egyszerű ételek , 30 perc , főételek

vissza az előző oldalra