HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szószok > Rokfortmártogatós
| Többi

Rokfortmártogatós recept

Elkészítési idő: 15 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

10 dkg márványsajt,
20 dkg tehéntúró,
2 dl tejföl,
2 evőkanál majonéz,
fél kis fej hagyma,
frissen őrölt bors


A recept elkészítése

A márványsajtot lereszeljük, vagy ha nagyon puha, villával összetörjük. A tehéntúrót szitán átpasszírozzuk. A túrót kikeverjük a tejföllel és a majonézzal. Hozzáadjuk a sajtot, a nagyon apró kockákra vágott hagymát. Frissen őrölt borssal fűszerezzük, só nem kell hozzá, mert a márványsajt elég sós. A krémbe nyers, hasábokra vágott zöldségeket, pl. karalábét és sárgarépát mártogatunk, pirítóst kínálunk mellé.

Feltöltötte: gyongyver

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

házias ételek , bulira ajánlott , közepesen költséges ételek , egyszerű ételek , 15 perc , mártások, szószok

vissza az előző oldalra