HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Halak > Ropogósra sütött fogasrudacskák, fehérboros zalai rákraguval
| Többi

Ropogósra sütött fogasrudacskák, fehérboros zalai rákraguval recept

Elkészítési idő: nem ismert
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

60 dkg fogasfilé,
4 darab zalai Rák,
5 dkg vöröshagyma
10 dkg gomba,
2 dl tejszín,
2 dl fehérbor,
kapor
só,
liszt,
zöldség


A recept elkészítése

Az ujjnyi vastag csíkokra vágott fogasfilét megsózzuk, lisztbe forgatjuk és kevés forró olajban ropogósra, pirosra sütjük. Az egészben megfőzött rákokat páncéljukból kibontjuk, a finomra vágott vöröshagymát olajban aranyrárgára pirítjuk, hozzáadjuk a kockára vágott gombát és a rákhúst. Sózzuk, finomra vágott kaporral fűszerezzük, felöntjük tejszínnel és fehérborral, majd felforraljuk. A fogast párolt zöldségfélékkel tálaljuk. Helyezzük a tányérra a zöldségeket, öntsük mellé a ragut, és erre helyezzük a ropogós süllő rudacskákat.

Feltöltötte: rozi

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

halételek , ünnepi ételek , karácsonyi ételek , gyertyafényes vacsorák , költséges ételek , közepesen bonyolult , főételek

vissza az előző oldalra