HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Haladóknak > Roston sült kolbászkák (erdélyi)
| Többi

Roston sült kolbászkák (erdélyi) recept

Elkészítési idő: nem ismert
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

1/4 kg marhahús,
1/4 kg sertéshús,
10 dkg birkahús,
késhegynyi szódabikarbóna,
bors,
1 kiskanál csombor,
1 fej fokhagyma



A recept elkészítése

A húst kétszer, háromszor átdaráljuk, majd a sóval, borssal, szódabikarbónával és a csomborral jól összedolgozzuk. A fokhagymát összezúzzuk, hozzáadunk 2 - 3 kanál vizet, és a húshoz adjuk. Nagyon alaposan összedolgozzuk. A masszát 2 - 3 napig hidegben érleljük, és utána nedves kézzel kolbászkákat formázunk belõle (5 cm), és rostélyon, vagy serpenyõben kisütjük. Mustárral, körítés nélkül tálaljuk.

Feltöltötte: xenia

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

házias ételek , grill ételek , bulira ajánlott , társasági ételek , kiadós ételek , egyszerű ételek , főételek

vissza az előző oldalra