HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Halak > Sajtkrémes sülthal filé
| Többi

Sajtkrémes sülthal filé recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

6-8 szelet hal
250 g krémsajt
tej

liszt
vaj
fokhagyma
kapor
snidling (opcionális)
rizs


A recept elkészítése

A halakat sós tejben kiengedjük. Lecsöpögtetjük, majd lisztben megforgatjuk. Az elkészített halakat vajban kisütjük. Közben egy tálban összekeverjük a krémsajtot, a fokhagymát(krém is megfelel), egy kis tejet (higítás cáljából), sót (ízlés szerint), és az apróra vágott snidlinget és a kaprot. Miután a halakat kivettük a serpenyõbõl, az elkészített sajtkrémet a maradék vajban felforraljuk. Ezután a halakat visszatehetjük. Rizzsel tálaljuk.

Feltöltötte: hofeherke

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

halételek , házias ételek , ebéd-vacsora otthonra , vasárnapi ebédek , kiadós ételek , egyszerű ételek , 30 perc , főételek

vissza az előző oldalra