HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Levesek > Sajtos pogácsa X.
| Többi

Sajtos pogácsa X. recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

60 dkg liszt
25 dkg sütőmargarin
10 dkg zsír
1 nagy pohár tejföl
1 db tojás sárgája
2 dkg élesztő
1/2 csomag sütőpor

20 dkg trappista sajt

A recept elkészítése

A lisztet, a margarint, a zsírt, a tejfölt, a tojás sárgáját, az élesztőt, a sütőport, a sót és 10 dkg reszelt sajtot összedolgozok (az élesztőt csak belemorzsolom, nem kell keleszteni!). Ha pontosan mértünk, nem kell összeállításkor több lisztet hozzáadni, nem baj, ha egy kicsit ragadós a tésztánk. Hűtőbe rakjuk, és csak másnap sütjük!!!Sütéskor ujjnyi vastagra nyútjuk, felvert tojásfehérjével megkenjük, a maradék sajtot ráreszeljük, és előmelegített sütőben sütjük.

Feltöltötte: arvacska

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

magyar ételek , magyaros ételek , klasszikus ételek , házias ételek , bulira ajánlott , társasági ételek , kiadós ételek , egyszerű ételek , 45 perc , előételek , aprósütemények , pogácsa

vissza az előző oldalra