HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Tésztaételek > Sajtos pórélepény
| Többi

Sajtos pórélepény recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

1 csomag mirelit leveles tészta,
10 dkg húsos,
füstölt szalonna,
1 szál póréhagyma
1 fej hagyma,
15 dkg füstölt trappista sajt,
1 tojás,
3 dl tejföl,
só,
bors


A recept elkészítése

A felengedtetett leveles tésztát kinyújtjuk és kibélelünk vele egy tortaformát úgy, hogy pereme is legyen. A sütő felső rácsán 5 percig elősütjük. Közben a csíkokra vágott szalonnát kiolvasztjukk, zsírján megpároljuk a megtisztított, felkarikázott pórét és a kockára vágott hagymát. A szalonnás pórét a tésztára kanalazzuk és meghintjük a reszelt sajt felével. Leöntjük a tojással elkevert, sóval, borssal ízesített tejföllel. A sütő alsó rácsán pirosra sütjük. Meghintjük a maradék reszelt sajttal és 1 percre visszatoljuk a sütőbe.

Feltöltötte: gilberta

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

házias ételek , ebéd-vacsora otthonra , olcsó ételek , egyszerű ételek , 45 perc , tésztafélék

vissza az előző oldalra