HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szendvicsek > Sárgarépás szendvics
| Többi

Sárgarépás szendvics recept

Elkészítési idő: 15 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

8 szelet magvas rozskenyér,
25 dkg tehéntúró,
1 nagy szál sárgarépa
1 kis fej hagyma,
1 evőkanál tejföl,
1 teáskanál tök
1 csokor metélőhagyma,
só,
őrölt köménymag


A recept elkészítése

Az átpasszírozott tehéntúrót kikeverjük a tökmagolajjal és a tejföllel. A megtisztított sárgarépát finomra reszeljük és a túrókrémbe keverjük. Sóval, őrölt köménymaggal ízesítjük. A krémmel megkenjük a rozskenyérszeleteket. Frissen vágott metélőhagymával meghintve kínáljuk.

Feltöltötte: zsuzsi

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , házias ételek , bulira ajánlott , uzsonnák , olcsó ételek , egyszerű ételek , 15 perc , szendvicsek

vissza az előző oldalra