HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Saláták > Sárgarépasaláta grépfrúttal
| Többi

Sárgarépasaláta grépfrúttal recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

4 vastagabb szál sárgarépa
1 grépfrút,
3 dkg napraforgómag,
1 evőkanál tök
1 teáskanál citrom
1 teáskanál méz
késhegynyi őrölt ánizs


A recept elkészítése

A lekapargatott sárgarépát finomra reszeljük. A grépfrútot keresztben kettévágjuk, a hártyákból a gyümölcs gerezdjeit kiskanállal kiemeljük. A tökmagolajat kikeverjük a citromlével, majd mézzel és késhegynyi őrölt ánizzsal ízesítjük. Összekeverjük a saláta hozzávalóit, leöntjük a mártással és legalább 20 percig érleljük. Hántolt napraforgómaggal meghintve, előételként kínáljuk.

Feltöltötte: fruzsina

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , mediterrán ételek , vasárnapi ebédek , olcsó ételek , egyszerű ételek , 45 perc , saláták

vissza az előző oldalra