HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Mediterrán > Scsevabcsicsa
| Többi

Scsevabcsicsa recept

Elkészítési idő: több, mint 90 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

3-4 fej fehér hagyma,
40 dkg sovány darált sertéscomb,
40 dkg darált marhafelsál,
só,
őrölt bors,
1 csapott mokkáskanál szódabikarbóna,
2 evőkanál olívaolaj
(szalonnabőrke)


A recept elkészítése

A hagymát megtisztítjuk, nagy kockákra vágjuk, és legalább fél napig pihentetjük, hogy az ereje elmenjen. A kétféle húst sóval, őrölt borssal fűszerezzük, és a szódabikarbónával összegyúrva legalább egy óráig állni hagyjuk. Ezután hüvelykujjnyi nagyságú rudakat formázunk belőle. Egy nagyobb teflonserpenyőt olívaolajjal kikenünk, és a húsrudakat erős lángon körös-körül megsütjük benne. (Készíthetjük roston, faszénparázs fölött is, akkor sütés előtt a rostot szalonnabőrkével bedörzsöljük.) A tányérra szedett scsevabcsicsára olívaolajat csepegtetünk, és a hagymát rászórjuk. Puha, friss kenyérrel és sopszka salátával kínáljuk.

Feltöltötte: julianna

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

szabadtűzi ételek , mediterrán ételek , grill ételek , bulira ajánlott , ebéd-vacsora otthonra , társasági ételek , közepesen költséges ételek , egyszerű ételek , több, mint másfél óra , hirtelensültek

vissza az előző oldalra