HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szendvicsek > Sonkás kenyér
| Többi

Sonkás kenyér recept

Elkészítési idő: nem ismert
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

30 dkg főtt sonka
2 gerezd fokhagyma
15 dkg finom májpástétom
2 ecet
1 teáskanál kapribogyó
2 kemény tojás sárgája
1 kis tubus majonéz
csipet őrölt kömény
1 evőkanál csípős kecsöp
2 evőkanál tejszín
1 kis rozscipó
A díszítéshez:
Kemény tojás fehérje, reszelt sárgarépa, apróra vágott uborka


A recept elkészítése

A sonkát csíkokra vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, és szeletekre vágjuk. A húsdaráló apró lyukú tárcsájával kétszer átdaráljuk a sonkát, a májpástétomot, az ecetes uborkát, a kaprit, a fokhagymát, a tojássárgákat. Ezután kb. fél órára hűtőbe tesszük.

A sonkás masszához adjuk a majonézt, csipet őrölt köményt, sót, borsot, a kecsöpöt, a tejszínt, és jól összekeverjük. A kenyeret felszeleteljük, egy szeletet négyfelé vágunk, és megkenjük a krémmel. Tojásfehérjével, reszelt sárgarépával, uborkával díszítjük.

Munka: kb. 35 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 30 perc múlva
1 darab: 764 kJ/182 kcal

Feltöltötte: regina

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

főzés nélküli ételek , bulira ajánlott , uzsonnák , előételek , szendvicsek

vissza az előző oldalra