HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Saláták > Sonkás-póréhagymás céklasaláta
| Többi

Sonkás-póréhagymás céklasaláta recept

Elkészítési idő: 15 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

Félliteres üveg készen vásárolt (vagy előzőleg házilag készített) cékla
1 kis szál póréhagyma
10 dkg gépsonka,
2 dl kefir,
ízlés szerint só,
őrölt fekete bors,
1 késhegynyi őrölt szerecsendió


A recept elkészítése

a cékla levét leszűröm, és a céklát apróra vágom. A megtisztított póréhagymát nagyon vékonyra karikázom és megsózom. 60 percig hagyom állni. A sonkát vékony csíkokra vágom. A cékla leszűrt levéből fél dl-nyit összekeverek a kefirrel és a fűszerekkel.

a póréhagymát, a sonkát és a cékladarabokat összeforgatom, majd ráöntöm a fűszeres levet. Jól átkeverem, és befedve érlelem a hűtőszekrényben egy órán keresztül.

Feltöltötte: veronka

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

olcsó ételek , egyszerű ételek , 15 perc , saláták

vissza az előző oldalra