HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szendvicsek > Sonkás sajtkrémmel töltött francia kenyér
| Többi

Sonkás sajtkrémmel töltött francia kenyér recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

kb. 16 szelethez:
1 francia kenyér
20 dkg gépsonka
10 dkg sütőmargarin
15 dkg krémsajt
1 piros színű paprika
1 csokor petrezselyem

A recept elkészítése

A kenyeret középen (hosszában) félbevágjuk, kivájjuk a belsejét és félretesszük. A sonkát apróra összevágjuk. A paprikát megmossuk, kicsumázzuk, apró kockákra vágjuk. A petrezselymet megmossuk, felaprítjuk.
A margarint habosra kikeverjük, hozzáadjuk a krémsajtot, a kivájt kenyérbelet, a paprikát,a sonkát és a petrezselymet. Sózzuk, borsozzuk, és az egészet jól összekeverjük. A kész masszát a kivájt kenyérbe töltjük, a két részt összeillesztjük, szorosan becsavarjuk alufóliába, és 2 óra hosszára hűtőbe tesszük. Szeletekre vágva tálaljuk.

Feltöltötte: dorka

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

bulira ajánlott , uzsonnák , közepesen költséges ételek , pofonegyszerű ételek , 30 perc , szendvicsek

vissza az előző oldalra