HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Saláták > Sonkás spagettisaláta
| Többi

Sonkás spagettisaláta recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

30 dkg spagetti,
10 dkg gépsonka,
10 dkg lapka sajt,
10 dkg csemegeuborka
fél jonatán alma
5 dkg olajbogyó,
1 dl zsírszegény tejföl,
10 dkg ezersziget-mártás,
só,
fél csokor petrezselyem


A recept elkészítése

A tésztát a szokásos módon, bő, forrásban lévő, sós vízben megfőzzük. Hideg vízzel leöblítjük és lecsöpögtetjük. A gépsonkát és a lapka sajtot egyforma szélességű csíkokra metéljük. A csemegeuborkát és az olajbogyót felkarikázzuk, az almát kockára vágjuk. A tejfölben kikeverjük a kész ezersziget-mártást, apróra vágott petrezselyemmel, sóval fűszerezzük. Összekeverjük a saláta hozzávalóit, leöntjük a mártással és legalább 1 órát érleljük.

Feltöltötte: aranka

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

mediterrán ételek , házias ételek , ebéd-vacsora otthonra , közepesen költséges ételek , egyszerű ételek , 45 perc , tésztafélék , saláták

vissza az előző oldalra