HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Saláták > Spárgasaláta
| Többi

Spárgasaláta recept

Elkészítési idő: 60 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

20 dkg szólóspárga
20 dkg zöldspárga
4 tojás,
2 szelet toastkenyér,
1 csomó hónapos retek
fél fejes saláta,
1 narancs,
1,5 dl tejföl,
mustár,
cukor,



A recept elkészítése

A spárgát alaposan megtisztítjuk, kötegeket készítünk belőle. A fehér spárgát cukros-sós, a zöldet sós vízbe állítjuk úgy, hogy a feje kilátszódjon. Fedő alatt 10-15 percig pároljuk. Lecsöpögtetjük, kihűtjük, feldaraboljuk. A tojást keményre főzzük, meghámozzuk, cikkekre vágjuk.
A megtisztított retket felkarikázzuk, a toastkenyeret megpirítjuk, majd apró kockákra vágjuk. A tejfölt mustárral, pici cukorral és a narancs kifacsart levével ízesítjük. A kétféle spárgát összekeverjük a csíkokra metélt fejes salátával, a tojáscikkekkel és a retekkarikákkal. Leöntjük a mártással és megszórjuk a pirított kenyérkockákkal.

Feltöltötte: eva

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , vasárnapi ebédek , közepesen költséges ételek , egyszerű ételek , 60 perc , saláták

vissza az előző oldalra