HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Főzelékek > Spenótfőzelék III.
| Többi

Spenótfőzelék III. recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

45 dkg fagyasztott parajpüré
fél liter tej
4-5 gerezd fokhagyma
1-2 evőkanál tejföl

bors
majoranna
cukor
3 evőkanál olaj
3 evőkanál liszt


A recept elkészítése

A felolvasztott parajpürét feltesszük a tűzre, hozzáadjuk a tejet. Hagyjuk felforrni, közben sóval, borssal, cukorral, 2-3 gerezd zúzott fokhagymával és csipetnyi majorannával ízesítjük. 3 evőkanál olajból és lisztből rántást készítünk, amelyhez szintén 2 gerezd zúzott fokhagymát adunk. Ezzel a rántással besűrítjük a főzeléket, és hagyjuk újra felforrni. Ha felforrt, levesszük a tűzről, és hozzákeverünk 1-2 evőkanál tejfölt. A tejföllel már nem szabad újra felforralni, mert elveszti az ízét.

Feltöltötte: nikolett

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , klasszikus ételek , házias ételek , ebéd-vacsora otthonra , kiadós ételek , egyszerű ételek , 30 perc , főételek , főzelékféle

vissza az előző oldalra