HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Belsőségek > Sült borjúmáj kakukkfűvel és almával
| Többi

Sült borjúmáj kakukkfűvel és almával recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

vékony, kis szeletekre vágott máj (sertés-, marhamáj is lehet)
só (a végén)
bors
szárított kakukkfű
kevés zsiradék
alma
vaj
fahéj
kevés víz


A recept elkészítése

A májszeleteket bedörzsöljük borssal és sok-sok kakukkfűvel, majd teflonserpensőben minimális zsiradékon átsütjük mindkét oldalukat. Tényleg legyen jól átsütve! Mikor kész, enyhén megsózzuk.
Közben a nem túl vékony szeletekre vágott almát kevés vajra téve, kevés vízzel (vagy borral) felöntve, fahéjjal meghintve fedő alatt megpároljuk. Vegyük le a tűzről, mielőtt szétfőne! Adjuk a sült máj mellé, rizs kíséretében.

Feltöltötte: zsuzska

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

belsőségek , klasszikus ételek , ünnepi ételek , gyertyafényes vacsorák , vasárnapi ebédek , kiadós ételek , egyszerű ételek , 30 perc , főételek

vissza az előző oldalra