HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Belsőségek > Sült falatkák csirkemájjal
| Többi

Sült falatkák csirkemájjal recept

Elkészítési idő: nem ismert
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

60 dkg csirkemáj
10 dkg feta sajt
1 csemege uborka
4-5 db koktél paradicsom
1 zöld húsú paprika
4 evőkanál olaj
10-12 db ecet


A recept elkészítése

A csirkemájat megmossuk, gondosan megtisztítjuk hártyáitól, és szárazra töröljük. A sajtot kockára, a csemege uborkát karikára vágjuk. A paradicsomot, a paprikát megmossuk. A paradicsomokat félbevágjuk, a paprikát kicsumázzuk, és a paradicsom nagyságának megfelelő darabokat vágunk belőle.

Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, beleteszünk annyi májat, amennyi egymás mellett elfér. Mindkét oldalát közepes lángon 3-3 percig sütjük, majd kivesszük. A közepének rózsaszínnek kell maradnia, mert különben kemény lesz. A többi májat ugyanígy sütjük, majd amikor az összes kisült, gyengén megsózzuk, borsozzuk. Minden fogvájóra felszúrunk 1-1 db májat, majd a paradicsommal, paprikával, gyöngyhagymával, feta sajttal ízlés szerint díszítjük.

Munka: kb. 45 perc
Fogyasztható: 45 perc múlva
1 adag: 210 kcal

Feltöltötte: hofeherke

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

belsőségek , klasszikus ételek , házias ételek , ünnepi ételek , bulira ajánlott , társasági ételek , kiadós ételek , egyszerű ételek , előételek

vissza az előző oldalra