HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Tésztaételek > Szardellás makaróni
| Többi

Szardellás makaróni recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

50 dkg makaróni,
1 doboz szardella olajban,
2 dkg szárított vargánya,
5 dkg zsemlemorzsa,
1 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyem,
só,
bors


A recept elkészítése

A szárított vargányát meleg vízbe áztatjuk. A szardellát lecsöpögtetjük, az olajból 1 kanálnyit serpenyőben megforrósítjunk és megpirítjuk a zúzott fokhagymát. Hozzáadjuk a halfilét, a lecsöpögtetett gombát, majd 2 perc pirítás után az apróra vágott petrezselymet is. Borssal ízesítjük, majd az egészet robotgépben kissé összetörjük. A tésztát a szokásos módon, bő, forrásban lévő, sós vízben megfőzzük. Hideg vízzel leöblítjük és lecsöpögtetjük. Kiolajozott tűzálló tálba halmozzuk, ráöntjük a halas-gombás krémet. Elsimítjuk, megszórjuk a zsemlemorzsával és 10 percre forró sütőbe toljuk.

Feltöltötte: kisanna

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

mediterrán ételek , házias ételek , ebéd-vacsora otthonra , olcsó ételek , egyszerű ételek , 30 perc , tésztafélék

vissza az előző oldalra