HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Levesek > Szárzeller krémleves
| Többi

Szárzeller krémleves recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

1 csomag szárzeller
1,5 liter víz
3 erőleveskocka
bors
szerecsendió
1 doboz (250 ml) főzőtejszín vagy 2 csomag camping sajt


A recept elkészítése


1.) A szárzeller végét levágjuk, száraira szedjük, megmossuk, majd kb. 2 centis darabokra vágjuk. Egy fazékba tesszük, felöntjük vízzel, mellétesszük az erőleveskockát és 15-20 perc alatt puhára főzzük.
2.) Félretesszük, hogy egy kicsit lehűljön, majd egy turmixgépben pépesre mixeljük. Hozzáadjuk a tejszínt (vagy a 2 csomag camping sajtot), és teljesen homogénre turmixoljuk az egészet.
3.) Visszaöntjük a levest a fazékba, és takarék lángon rottyantunk egyet rajta. Friss őrölt borssal megszórjuk, és zellerlevelekkel, valamint kockára vágott pirítóssal, forrón tálaljuk.

Feltöltötte: dolli

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , ünnepi ételek , társasági ételek , vasárnapi ebédek , olcsó ételek , rafinált ételek , 45 perc , levesek

vissza az előző oldalra