HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Halak > Szivárványhal
| Többi

Szivárványhal recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

60 dkg tengeri hal
12 dkg vaj,
1 teáskanál paradicsom
1 teáskanál mustár,
fél-fél csokor petrezselyem,
kapor
só,
bors,
kurkuma


A recept elkészítése

A halfilét nyolc kis szeletté vágjuk. Besózzuk és kivajazott alufóliára fektetve, a sütőben megpároljuk. Közben elkészítjük a fűszervajat. Ehhez a puha vajat sóval, borssal kikeverjük. Háromfelé osztjuk. Az egyikbe belekeverjük a paradicsompürét, a másikba a mustárt és a kurkumát, a harmadikba a felaprított petrezselymet, kaprot és metélőhagymát. A fűszervajat külön-külön alufóliába csomagoljuk és hengerré formáljuk, majd 10 percre a hűtőszekrény fagyasztó részébe tesszük. Kicsomagoljuk és a hengereket 3-4 mm vastagon felszeleteljük. A párolt halszeleteket tányérra fektetjük és mindhárom színű fűszervajból ráhelyezünk 1-1 karikát. Főtt burgonyával kínáljuk.

Feltöltötte: zsuliett

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

halételek , ünnepi ételek , közepesen költséges ételek , egyszerű ételek , 45 perc , főételek

vissza az előző oldalra