HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Belsőségek > Szőlős csirkemáj
| Többi

Szőlős csirkemáj recept

Elkészítési idő: nem ismert
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói



A recept elkészítése

60 deka csirkamájat megtisztítunk, és nagyobb darabokra vágjuk. 60 deka szőlőt leszemezünk, elfelezve kimagozzuk. A májat 4 deka vajon 6-7 percig sütjük, megsózzuk, megborsozzuk. 1,5 deci fehérbort meg a szőlőt hozzáadjuk, s mielőtt tálalnánk, épp csak 1 percig forraljuk. Főtt petrezselymes burgonyával kínáljuk.

Feltöltötte: dia

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

belsőségek , klasszikus ételek , házias ételek , ünnepi ételek , ebéd-vacsora otthonra , vasárnapi ebédek , őszi ételek , kiadós ételek , egyszerű ételek , főételek

vissza az előző oldalra