HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Belsőségek > Tárkonyos vese
| Többi

Tárkonyos vese recept

Elkészítési idő: 60 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

(4 személyre):
75 dkg sertésvese,
2 evőkanál olaj,
2 kiskanálnyi reszelt vöröshagyma
1 dl tejföl,
1 kiskanál liszt,
Kiskanálnyi őrölt tárkony,
Kevés tárkonyecet



A recept elkészítése


A veséket félbe vágjuk, és minden fehér, faggyús részt kiszedünk belőlük. Az olajon megfuttatjuk a reszelt hagymát, majd átsütjük rajta a vékony szeletekre vágott vesét. Meghintjük tárkonnyal és egy-két evőkanál vízzel, és nagyon kis lángon, időnként megkeverve puhára pároljuk. Ezután néhány csepp tárkonyecettel ízesítjük. A lisztet a tejföllel simára keverjük, és azzal habarjuk be a kész vesét. Jól összeforraljuk, majd levesszük a tűzről, és közvetlenül tálalás előtt megsózzuk. Petrezselymes rizst kínálunk hozzá.

Feltöltötte: irene

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

belsőségek , magyaros ételek , ebéd-vacsora otthonra , közepesen költséges ételek , egyszerű ételek , 60 perc , főételek

vissza az előző oldalra