HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szószok > Tartármártás - tojással
| Többi

Tartármártás - tojással recept

Elkészítési idő: 15 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

1 tojássárgája
1 dl olaj
1 dl fehérbor
1/2 pohár tejföl
mustár, ízlés szerint
egy csipet cukor


A recept elkészítése

A tojássárgájából és az olajból készült majonézt a fehérborral és a tejföllel felhígítjuk, mustárral, csipetnyi cukorral, sóval ízesítjük.
Ha sűrűbben szeretjük a tartármártást, az olajos majonézhez tojásonként 1 dl sűrű tejfölt öntünk, de ajánlatos először a tejfölről a savóját leönteni.

Feltöltötte: abigel

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

főzés nélküli ételek , klasszikus ételek , kiadós ételek , pofonegyszerű ételek , 15 perc , mártások, szószok

vissza az előző oldalra