HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szendvicsek > Tatáros szendvics
| Többi

Tatáros szendvics recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

50 dkg sovány marhahús
1 nagy fej hagyma
fél csokor petrezselyem
4 evőkanál joghurt
1 csipet chili paprika
1 teáskanál Worchester mártás
olaj
4 szelet barna kenyér
4 tojás


A recept elkészítése

A marhahúst hártyáitól megtisztítjuk, megmossuk, konyhai papírtörlővel leszárítjuk. Kockára vágjuk, és apró lyukú darálón, kétszer, nagyon finomra ledaráljuk. A hagymát megtisztítjuk, és kisebb kockákra aprítjuk. A petrezselymet megmossuk, és apróra vágjuk.
A húshoz adjuk a joghurtot, megszórjuk sóval, borssal, csipet chilivel, beletesszük a Worchester mártást, és simára kikeverjük. Nagyobb serpenyőben kevés olajat forrósítunk, majd a kenyérszeletek mindkét oldalát aranybarnára pirítjuk. A húsmasszából akkora pogácsákat készítünk, hogy fedje a pirított kenyereket, rátesszük, és megszórjuk hagymával. 4. A serpenyőben visszamaradt zsiradékban tükörtojásokat sütünk, a szendvicsre tesszük, megszórjuk petrezselyemmel, és azonnal tálaljuk.

Feltöltötte: evelin

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

ebéd-vacsora otthonra , költséges ételek , egyszerű ételek , 45 perc , szendvicsek

vissza az előző oldalra