HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Halak > Tejben sült halszelet
| Többi

Tejben sült halszelet recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

8 szelet tengeri hal
1 fej hagyma,
1-1,5 dl tej,
3 dkg vaj,
citromlé,
só,
fehér bors,
hal
kurkuma


A recept elkészítése

A halszeletet sóval és halfűszerkeverékkel bedörzsöljük, citromlével megcsöpögtetjük. 20 percig állni hagyjuk. Megforrósított vajon mindkét oldalon megsütjük a halszeletet. Hozzáadjuk a a lereszelt hagymát, fehér borssal és kurkumával fűszerezzük, majd üvegesre pároljuk. Felöntjük a tejjel és fedő alatt megpároljuk. Végül a fedőt levéve a mártást besűrítjük. Petrezselymes burgonya illik hozzá.

Feltöltötte: ildiko

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

halételek , ünnepi ételek , karácsonyi ételek , gyertyafényes vacsorák , közepesen költséges ételek , egyszerű ételek , 45 perc , főételek

vissza az előző oldalra