HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Halak > Tejfölös kárász
| Többi

Tejfölös kárász recept

Elkészítési idő: nem ismert
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

2 db 40-60 dkg-os kárász,
2 dkg liszt,
1 dl olaj a hal
30 dkg burgonya
2,5 dl olaj a burgonyához,
2 dl tejföl,
2 dkg zsemlemorzsa,
5 dkg vaj,
só,
bors


A recept elkészítése

A halakat megtisztítjuk, kibelezzük, s miután kiszedtük a kopoltyúkat is, megmossuk, megtörölgetjük, mindét oldalon beirdaljuk. Megsózzuk-borsozzuk, lisztben megforgatjuk, olajban kisütjük, s kivajazott jénai tálba tesszük. Hasábburgonyát sütünk, ezzel körberakjuk. Az egészet leöntjük tejföllel, megszórjuk zsemlemorzsával, meglocsoljuk olvasztott vajjal, és sütőben átsütjük.

Feltöltötte: zsalya

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

orosz ételek , halételek , klasszikus ételek , házias ételek , vasárnapi ebédek , kiadós ételek , egyszerű ételek , főételek

vissza az előző oldalra