HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Levesek > Tejfölös-túrós pogácsa
| Többi

Tejfölös-túrós pogácsa recept

Elkészítési idő: több, mint 90 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

50 dkg liszt
1 evőkanál só
25 dkg sütőmargarin
25 dkg túró
2 dl tejföl
1 tojás
1 csomag sütőpor

A recept elkészítése

A hozzávalókat összegyúrjuk, és egy éjszakát hideg helyen pihentetjük. Másnap többszöri kinyújtás és hajtogatás után 2 cm vastagságúra nyújtjuk és kiszaggatjuk. A tetejét felvert tojással megkenjük, és 150 fokon készre sütjük.

Feltöltötte: blanka

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

magyar ételek , vegetáriánus ételek , klasszikus ételek , házias ételek , kiadós ételek , egyszerű ételek , több, mint másfél óra , előételek , aprósütemények , pogácsa

vissza az előző oldalra