HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Halak > Tejszínes halragu
| Többi

Tejszínes halragu recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

60 dkg tengeri hal
1 fej hagyma,
1,5 dl tejszín,
1 teáskanál curry
néhány tárkonylevél,
citromlé,
vaj,



A recept elkészítése

A halfilét vagy nyesedéket csíkokra vágjuk, citromlével meglocsoljuk. Megforrósított vajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a halcsíkokat. Sóval, curryval fűszerezzük. Ha megpuhult, felöntjük a tejszínnel. Frissen vágott tárkonylevelekkel fűszerezzük és összeforraljuk. Kókuszos rizslabdákkal kínáljuk.

Feltöltötte: erzsebet

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

halételek , ünnepi ételek , gyertyafényes vacsorák , közepesen költséges ételek , egyszerű ételek , 45 perc , főételek

vissza az előző oldalra