HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Halak > Tengeri halfilé rizzsel
| Többi

Tengeri halfilé rizzsel recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

2 személyre (természetesen)
1/2 tengeri hal
30 dkg rizs
1,5 dl tej,
ételízesítő, bors, bazsalikom
mandarin,
savanyú uborka
paradicsom

A recept elkészítése

A hideg tejbe belekeverjük a delikátot, borsot, bazsalikomot, az apróra vágott fokhagymát, összekeverjük, majd egy nagy serpenyõbe helyezzük, aztán beletesszük a halfilét, kb. 15 percig nagyon lassú lángon pároljuk a lefedett serpenyõben. A rizst fokhagymás, petrezselyemzöldes vízben megfõzzük.
Tálaláshoz ajánlott egy nagy lapos tányér egyik oldalára a rizst kiönteni, a másik felére a halat elhelyezni. A rizst körbevenni a szétszedett mandarin cikkekkel, a tetejére a 8-ba bevágott paradicsomot elhelyezni, és a halat pedig a 4-be vágott uborkákkal körberakva díszítjük.

Feltöltötte: aisa

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

halételek , klasszikus ételek , ebéd-vacsora otthonra , gyertyafényes vacsorák , vasárnapi ebédek , olcsó ételek , pofonegyszerű ételek , 30 perc , főételek

vissza az előző oldalra