HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szárnyasok > Tésztás csirke
| Többi

Tésztás csirke recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

1 konyhakész csirke,
40 dkg finommetélt,
1-1 szál sárga- és fehérrépa,
fél szál póréhagyma
1 hegyes erős paprika
2 gerezd fokhagyma
1 evőkanál szója
olaj,



A recept elkészítése

A tésztát a szokásos módon, bő, forrásban lévő, sós vízben megfőzzük. Hideg vízzel leöblítjük és lecsöpögtetjük. A csirkét lebőrözzük, kicsontozzuk, a húst vékony metéltre vágjuk. A megtisztított sárga- és fehérrépát, a pórét julienne-re, azaz nagyon vékony csíkokra vágjuk. A hegyes erős paprikát felkarikázzuk. Nagy serpenyőben – vagy ha van, wokban – forró olajban megpirítjuk a húsdarabokat, majd hozzáadjuk a zöldségeket. Megpirítjuk, zúzott fokhagymával, sóval ízesítjük. Hozzáadjuk a finommetéltet, szójaszósszal ízesítjük és összemelegítjük.

Feltöltötte: jolanda

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

szárnyasételek , egzotikus ételek , vasárnapi ebédek , közepesen költséges ételek , egyszerű ételek , 45 perc , főételek , egytálételek

vissza az előző oldalra