HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Tésztaételek > Tollhegytészta gombamártással
| Többi

Tollhegytészta gombamártással recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

50 dkg penne (tollhegytészta),
10 dkg húsos,
füstölt szalonna,
25 dkg csiperkegomba
1 fej hagyma,
1 dl tejszín,
2 dkg parmezán sajt,
só,
frissen őrölt bors


A recept elkészítése

A tésztát a szokásos módon, bő, forrásban lévő, sós vízben megfőzzük. Hideg vízzel leöblítjük és lecsöpögtetjük. A húsos, füstölt szalonnát kockára vágjuk, serpenyőben megsütjük, zsírján megpároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a felszeletelt gombát és megpároljuk. Sóval, frissen őrölt borssal ízesítjük. Felöntjük a tejszínnel és összeforraljuk.A tésztát a mártásba tesszük, összemelegítjük. Reszelt parmezán sajttal megszórva tálaljuk.

Feltöltötte: jana

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

házias ételek , ebéd-vacsora otthonra , olcsó ételek , egyszerű ételek , 45 perc , főételek , tésztafélék

vissza az előző oldalra