HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szendvicsek > Töltött zsömle - reggelire
| Többi

Töltött zsömle - reggelire recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

1 fej hagyma
fél csokor petrezselyem
4 zsömle
30 dkg apró sampinyon
4 evőkanál olaj
3 tojás
10 dkg reszelt sajt


A recept elkészítése

A hagymát meghámozzuk, a petrezselymet leöblítjük, és mindkettőt apróra vágjuk. A zsömle tetejét levágjuk, belét kikaparjuk. A gombát megtisztítjuk, és négyfelé vágjuk.
Az olajat felforrósítjuk, és üvegesre pároljuk benne a hagymát. Hozzáadjuk a gombát, lefedjük, és kb. 5 percig együtt pároljuk. A tojásokat felverjük, belekeverjük a petrezselymet, sóval és borssal ízesítjük. A gombához keverjük, és 1-2 percig sütjük. A masszát a zsömlékbe töltjük, megszórjuk reszelt sajttal, és a sütőben 200 fokon (gázsütő 3. fokozat) kb. 15 percig sütjük, amíg a sajt megpirul.

Feltöltötte: ramira

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , magyaros ételek , uzsonnák , olcsó ételek , egyszerű ételek , 30 perc , szendvicsek

vissza az előző oldalra