HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Halak > Tonhal pástétom
| Többi

Tonhal pástétom recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

2 db burgonya
egy doboz olajos tonhal
majonéz,
fokhagyma,
citromlé,
bors,
só,
kapri vagy olívabogyó


A recept elkészítése

Megfõzzük héjában a 2 szép krumplit. Még melegen áttörjük és összekeverjük az olajos tonhal konzervvel. Ízlés szerint majonézzel hígítjuk, ízesítjük fokhagymával, citromlével, borssal, sóval. A tálaló tálcán halformában halmozzuk fel, majonézbõl pikkelyeket formázunk rá, (akkor egyszerû, ha tubusos majonézünk van), szemét egy olívabogyóval vagy kapribogyóval alakítjuk. Pirított kenyérrel tálaljuk.

Feltöltötte: aniko

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

halételek , házias ételek , ünnepi ételek , bulira ajánlott , karácsonyi ételek , társasági ételek , olcsó ételek , pofonegyszerű ételek , 30 perc , előételek

vissza az előző oldalra