HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Tésztaételek > Tonhalas kagylótészta
| Többi

Tonhalas kagylótészta recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

50 dkg kagylótészta,
1 doboz tonhal
1 fej hagyma,
1 gerezd fokhagyma
2 dl tejszín,
1 evőkanál kapribogyó,
1 evőkanál citrom
fél csokor petrezselyem,
vaj,
só,
cayenne-bors


A recept elkészítése

A tésztát a szokásos módon, bő, forrásban lévő, sós vízben megfőzzük. Hideg vízzel leöblítjük és lecsöpögtetjük. Megforrósított vajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát és a zúzottfokhagymát. Hozzáadjuk a leszűrt konzerv tonhalat. Citromlével, felaprított petrezselyemmel, sóval, cayenne-borssal ízesítjük. Felöntjük a tejszínnel, hozzáadjuk a kapribogyót és összemelegítjük. Végül belekeverjük a tésztát és jól összeforgatjuk.

Feltöltötte: lilla

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

mediterrán ételek , ebéd-vacsora otthonra , olcsó ételek , egyszerű ételek , 45 perc , egytálételek , tésztafélék

vissza az előző oldalra