HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szendvicsek > Tonhalas-uborkás csukott szendvics
| Többi

Tonhalas-uborkás csukott szendvics recept

Elkészítési idő: 15 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

2 kis (20 dkg-os) tonhal
3 tojás,
16 szelet toastkenyér,
15 dkg tavaszi krémtúró,
2 paradicsom
6 szem hónapos retek
néhány fejes saláta levél,
fél kígyóuborka
6 evőkanál majonéz,
1 evőkanál kapribogyó,
só,
bors


A recept elkészítése

A tojásokat keményre főzzük. Hideg vízzel leöblítjük, meghámozzuk, felszeleteljük. A tonhalat és a kapribogyót lecsöpögtetjük, majd villával összetörjük. 3 kanál majonézzel összekeverjük, sóval, borssal ízesítjük. A megmosott salátaleveleket nagyobb darabokra tépdessük. 4 szelet toastkenyeret megkenünk a tonhalas krémmel, beborítjuk tojáskarikákkal és salátalevelekkel. Ráfektetünk 4 szelet kenyeret és kissé összenyomjuk.
További 4 szelet kenyeret megkenünk a maradék majonézzel összekevert tavaszi krémtúróval. Vékonyan felszeletelt paradicsom-, retek- és uborkakarikákkal beborítjuk. Ráfektetjük a maradék kenyeret és kissé összenyomjuk. A szendvicseket átlósan kettévágjuk.

Feltöltötte: leda

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

házias ételek , bulira ajánlott , ebéd-vacsora otthonra , közepesen költséges ételek , egyszerű ételek , 15 perc , szendvicsek

vissza az előző oldalra