HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Halak > Tonhalkrémes kosárkák vagy szívecskék
| Többi

Tonhalkrémes kosárkák vagy szívecskék recept

Elkészítési idő: nem ismert
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

1 adag mirelit leveles tészta,
1 doboz tonhal
125 gr majonéz,
1 kanál kapribogyó,
1 keménytojás,
200 gr zöldborsó
5 csepp Tabasco-mártás,
só,
feketebors


A recept elkészítése

A leveles tésztát felengedjük. Pogácsaszaggatóval kiszúrjuk, majd minden második pogácsa közepét kiszúrjuk. (Ha van szív alakú formánk, szivecskéket formálhatunk.) Egymásra rakunk egy tele és egy lyukas formát, így kosárkát kapunk. A maradék kis kört mellé tesszük, ez lesz a kalapja. A tésztát megsütjük.
Amíg sül, elkészítjük a krémet. Ha nem konzerv borsót használunk, fõzzük 5 percig, majd tegyük félre. Csepegtessük le a tonhal konzervet, majd a kapribogyót hozzátéve mixeljük össze. A kapott masszához tegyük hozzá a majonézt, a lecsepegtetett zöldborsót, sót, borsot és a Tabasco-mártást. Keverjük jól össze. Töltsük meg a kosárkákat a krémmel, helyezzük rá egy salátalevelekkel bélelt tálra. Díszítsük keménytojással.

Feltöltötte: ani

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

halételek , klasszikus ételek , bulira ajánlott , társasági ételek , kiadós ételek , egyszerű ételek , előételek

vissza az előző oldalra