HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szószok > Tormás almapüré
| Többi

Tormás almapüré recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

60 dkg jonatán alma
1 evőkanál ecet
1 evőkanál áfonyadzsem,
1 evőkanál cukor,
fél citrom



A recept elkészítése

A megtisztított, feldarabolt jonatán almát kevés vízben feltesszük főni. Cukorral, pici sóval, fél citrom héjával ízesítjük. Puhára főzzük, levétől leszűrjük, majd turmixgépben vagy villával pépesítjük. Kikeverjük az ecetes tormával, megkóstoljuk, és ha kell, utánaízesítjük. Kihűtjük, majd tálaláskor tányérokba szétosztjuk, tetejét 1-1 kiskanál áfonyadzsemmel díszítjük. Főtt húsok, füstölt sonka vagy csülök mellé kínáljuk.

Feltöltötte: alma

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

házias ételek , ünnepi ételek , olcsó ételek , egyszerű ételek , 30 perc , mártások, szószok

vissza az előző oldalra