HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Tésztaételek > Tortiglioni zöldségekkel, olívabogyóval és füstölt szalonnával
| Többi

Tortiglioni zöldségekkel, olívabogyóval és füstölt szalonnával recept

Elkészítési idő: nem ismert
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

Kifejezetten gyorsan elkészíthető étel, melyben nagyon dominánsak a hozzávalók ízei.
350 g Barilla Tortiglioni
400 g Barilla Zicchini e Aubergine szósz
100 g füstölt szalonna
20 g parmezán sajt
12 szem olajbogyó
3 evőkanál extraszűz olívaolaj
1 pohár száraz fehérbor
petrezselyem ízlés szerint
só ízlés szerint


A recept elkészítése



1. Serpenyőben hevítsük fel az olajat, tegyük bele a kockára vágott füstölt szalonnát és a kimagozott olívát, majd pirítsuk meg. Adjuk hozzá a fehérbort, hagyjuk kicsit elpárologni, majd öntsük rá a zöldséges szószt.

2. Sós vízben főzzük a Barilla Tortiglioni tésztát „al dente” keménységűre (azaz nem teljesen puhára), majd keverjük össze a szósszal. Petrezselyemmel és parmezánnal meghintve tálaljuk.

A Barilla Chef tippje:
A szalonnát lehet főtt sonkával helyettesíteni.

Feltöltötte: luca

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

tésztafélék

vissza az előző oldalra