HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Kerti parti > Tüzes grill-tányér
| Többi

Tüzes grill-tányér recept

Elkészítési idő: több, mint 90 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

4 szelet sertéstarja,
1 zacskó mirelit kukorica,
2 paradicsom
1 nagy fej hagyma,
2 szál zöldhagyma,
2 babérlevél
cseresznyepaprika
olaj,
ecet
só,
bors,
cayenne-bors,
őrölt köménymag

A recept elkészítése

A tarjaszeleteket kiveregetjük. Borssal, cayenne-borssal, őrölt köménymaggal bedörzsöljük. Kevés cseresznyepaprika-krémmel bekenjük. A megtisztított hagymát felkarikázzuk, a szétmorzsolt babérral együtt a hússzeleteken szétosztjuk. Végül leöntjük kevés olajjal és alufóliába csomagoljuk. Egy-két napig pácoljuk. A fóliából kicsomagoljuk és faszénparázson vagy sütúben megsütjük. Sütés után sózzuk. Kukoricasalátával kínáljuk. Ehhez a mirelit kukoricát sós vízben megfőzzük, a paradicsompaprikát kockákra vágjuk, a zöldhagymát felkarikázzuk. A lecsöpögtetett kukoricát összekeverjük a többi zöldséggel, majd olajos-ecetes vinaigrette-mártással leöntjük és legalább egy órát érleljük.

Feltöltötte: zsuzsa

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

szabadtűzi ételek , grill ételek , bulira ajánlott , társasági ételek , közepesen költséges ételek , egyszerű ételek , több, mint másfél óra , főételek

vissza az előző oldalra