HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Belsőségek > Velencei rántott máj
| Többi

Velencei rántott máj recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

40 dkg sertésmáj,
2 tojás,
1 dl tej,
5 dkg reszelt sajt,
liszt,
zsemlemorzsa,
bors,
só,
olaj


A recept elkészítése

A májat vékony szeletekre szeljük, borsos lisztben, tejes tojásba, reszelt sajtba mártjuk, majd ismét tejes tojásba, végül zsemlemorzsába. Forró olajon szép lassan vilagosra sütjük. Burgonya, saláta és rizs illik hozzá.

Feltöltötte: blanka

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

olasz ételek , belsőségek , klasszikus ételek , házias ételek , ebéd-vacsora otthonra , vasárnapi ebédek , kiadós ételek , egyszerű ételek , 30 perc , főételek

vissza az előző oldalra