HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Tésztaételek > Zelleres-csirkés makaróni
| Többi

Zelleres-csirkés makaróni recept

Elkészítési idő: 60 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

50 dkg csirkenyesedék,
40 dkg makaróni,
5 paradicsom
1 kis zeller
2 fej hagyma,
5 dkg sajt,
1 evőkanál paradicsom
1 csokor petrezselyem,
2 evőkanál olaj,
fél teáskanál őrölt fahéj
só,
bors


A recept elkészítése

A húst kockákra vágjuk, és forró olajon hirtelen megpirítjuk. Hozzáadjuk a kockára vágott hagymát, az apró kockákra vágott zellert, a lehéjazott, felnegyedelt paradicsomot. Sóval, borssal ízesítjük. A paradicsompürét elkeverjük 2,5 dl vízzel, majd felöntjük ezzel a csirkét. Fedő alatt 20 percig pároljuk. Közben a tésztát a szokásos módon, bő, forrásban lévő, sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. A szószt felaprított petrezselyemmel és őrölt fahéjjal fűszerezzük, majd belekeverjük a tésztát, összeforgatjuk és tálra halmozzuk. Meghintjük a reszelt sajttal.

Feltöltötte: lenke

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

házias ételek , ebéd-vacsora otthonra , közepesen költséges ételek , egyszerű ételek , 60 perc , tésztafélék

vissza az előző oldalra