HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Saláták > Zöldborsó francia módra
| Többi

Zöldborsó francia módra recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

40 dkg mirelit zöldborsó
fél fejes saláta,
1 fej hagyma,
1,5 dl zöldségerőleves,
5 dkg vaj,
fél csokor petrezselyem,
fél csokor turbolya (el is maradhat),
só,
fehér bors


A recept elkészítése

2 dkg megforrósított vajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a mirelit zöldborsót és 2 percig pároljuk. Felöntjük a levessel és fedő alatt megfőzzük. A fedőt levéve, a lé nagy részét elpárologtatjuk. Hozzáadjuk a darabokra tépdesett fejes salátát. Sóval, fehér borssal, frissen vágott petrezselyemmel és turbolyával ízesítjük. A tányéron rámorzsoljuk a maradék, hideg vajat. Párolt rizzsel körítjük.

Feltöltötte: aranka

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , házias ételek , ebéd-vacsora otthonra , olcsó ételek , egyszerű ételek , 30 perc , saláták

vissza az előző oldalra